Топле летње дане пензионери Пријепоља проводе у Прибојској бањи

Топле летње дане пензионери Пријепоља проводе у Прибојској бањи

Удружење пензионера Пријепоља организовало је одлазак у Прибојску бању што је у првој групи искористило 64 пензионера и пензионерки. Они су 10 дана имали организован аутобуски превоз до бање и назад, а друга група требало би да у бању крене у августу

“И ове године смо организовали прву смену од 64 полазника. Сви пензионери могу да се пријаве, па чак и они који нису пензионери, само што они морају одмах да плате, јер њима не можемо да одбијамо кроз рате“ – каже Милан Пузовић, председник Удружења пензионера Пријепоља.

Некима је ово први пут да иду у бању, док су други редовни гости. Сви се надају да ће им лековита бањска вода пријати и користити.

PENZIONERI 4
Одлазак пензионера у Прибојску бању

Драгутин Баковић први пут иде у бању и каже да ће се тек видети ефекат лековите воде, ал’ верује да ће му користити. Додаје да је ова активност Удружења веома добра и требало би што више пензионера да иде, јер на други начин не могу себи да приуште одлазак у бање.

„Била сам тежак болесник и скоро 2 године сам била непокретна. Мислим да ми је од свих лекова и ињекција, највише помогла Прибојска бања“ – каже  Ферида Кахровић која већ 22 године редовно иде у ову бању.

Са пријепољским пензионерима у Прибојску бању иде и Пријепољка Сенада Теминовић, која живи у Сарајеву и каже да природне лепоте овог краја свакако треба искористити.

Удружење пензионера намерава да и у августу омогући још једној групи организован  одлазак у Прибојску бању, што ће зависити од броја пријављених.

 

 

Подели на мрежама

Повезани чланци