Три милиона динара за израду пројеката уређења бујичних водотокова

Три милиона динара за израду пројеката уређења бујичних водотокова

За израду пројеката уређења пет бујичних токова у општини Пријепоље, јавном набавком планирано је три милиона 70 хиљада, док је за санацију пута у месној заједници Џурово опредељено нешто више од четири и по милиона динара.

За израду пројектно-техничке документације за уређења бујичних токова у месној заједници Пријепоље, Коловрат и Велика Жупа издвојено је 3.070.000 динара.

Планирана је израда пројекта за уређење Пурић потока од улива у реку Лим и 650 метара узводно што ће коштати  око 950.000 динара.  

За израду пројекта за уређења бујичног тока Авин поток, десне притоке Лима у Пријепољу од завршетка регулисаног дела па узводно у дужини око 300 метара предвиђено је 550.000 динара, док је за пројектно-техничку документацију за регулисање потока Терићевина планирано 350.000 динара.  

Јавном набавком предвиђена је и израда пројектно техничке документације за уређења бујичног тока Јездовића поток, десне притоке реке Сељашнице у Коловрату и за то издвојено 520.000 динара.

Планирана је и израда пројекта за евакуацију атмосферских вода са пута Пријепоље – Бродарево у Великој Жупи у вредности од 700.000 динара.

Радове на рехабилитацији и санацији пута Железничка станица – Џурово – Заград – Црква, на деоници од пропуста „Петковица“ до пропуста „Мала почивала“ изводиће фирма ДОО С.Б.Б .НИСКОГРАДЊА 2020 из Пријепоља са којом је општина потписала уговор вредан 4.542.500 динара.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци