Возио са 1,93 промила алкохола – возач из Нове Вароши неславни рекордер минулог викенда

Возио са 1,93 промила алкохола  – возач из Нове Вароши неславни рекордер минулог викенда

Припадници саобраћајне полиције Полицијске управе у Пријепољу су током минулог викенда и Дана државности спроводили појачану контролу саобраћаја. У том периоду, због вожње под дејством алкохола, из саобраћаја су искључили осам лица, од којих су се четири налазила у стању тешке алкохолисаности.

Приликом појачане контроле током викенда и Дана државности, припадници саобраћајне полиције су затекли четворицу мушкараца који су возилима управљали у стању веома тешке и тешке алкохолисаности и искључили их из саобраћаја.

Полиција је у Новој Вароши зауставила четрдесетчетворогодишњег мушкарца који је возио „пежо“ са 1,93 промила алкохола, док је на магистралном путу у месту Кокин Брод заустављен четрдесетпетогодишњи возач који је управљао „фијат пандом“ са 1,92 промила алкохола у организму.

У Новој Вароши затечен је четрдесетшестогодишњи мушкарац који је „алфа ромео“ возио са 1,34 промила алкохола у организму, док је на магистралном путу заустављен и двадесетседмогодишњак који је управљао аутомобилом „рено меган“ са 1,25 промила алкохола у организму.

Сва четворица возача су задржана до 12 сати ради истежњења, након чега су приведени надлежним прекршајним судовима.

Такође, полиција је из саобраћаја искључила још четворицу мушкараца због вожње под дејством алкохола и против њих поднела прекршајне пријаве из Закона о безбедности саобраћаја, наводи се у саопштењу Полицијске управе у Пријепољу.

Подели на мрежама
administrator

Повезани чланци