„Вртић нам је други дом“ – завршна приредба предшколаца

„Вртић нам је други дом“ – завршна приредба предшколаца

„Вртић нам је други дом“ – поручили су пријепољски предшколци из установе „Миша Цвијовић“ са своје завршне приредбе која је одржана у Спортској дворани Пријепољске гимназије. Као и претходних година, дворана је била испуњена до последњег места, док је сваки наступ малишана награђен великим аплаузом. Заједничким кореографијама и наступом, деца рођена 2016. и 2017. године опростила су се од вртића и одшкринула школска врата.

Бројна публика громогласним аплаузом поздравила је децу од самог уласка у салу, па уз свих девет нумера и кореографија које су вредно припремали са својим васпитачицама и васпитачем. У приредби је учествовало 318 малишана распоређених у 13 група, а који су припремни програм завршили у неком од вртићких објеката или при основним школама. Пуни успомена из вртића, спремни су за ново поглавље које их очекује у школским клупама. Научили су бројне рецитације, песмице, игрице, а сада су спремни и једва чекају 1. септембар и полазак у школу.

Ово је била прилика да деца покажу и шта су научила током боравка у вртићу.

Ове године програм је био нешто другачији него ранијих година јер су сви предшколци све време били заједно на сцени, обучени исто, са заједничком кореографијом која је означавала велики цвет.

Желим да вам се захвалим што сте били део наше дечје породице, што сте нас засмејавали, рецитовали и певали, што сте нам поклонили ваша дечја срца и искрену љубав. Будите добри људи, искрени и честити како би били понос свих нас – поручила је деци директорка ПУ „Миша Цвијовић“ Виолета Тошић.

Разиграни и распевани будући ђаци прваци, одушевили су и ове године своје породице, али и велики број суграђана и суграђанки, који традиционално прате завршну приредбу предшколаца, због чега је ово један од најмасовнијих догађаја у Пријепољу већ годинама. Радује и чињеница да је ове године око 40 дечака и девојчица више завршило припремни програм, у односу на прошлу годину.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци