Завршен 10. Меморијални турнир у одбојци на песку „Небојша Васовић Васке“

Завршен 10. Меморијални турнир у одбојци на песку „Небојша Васовић Васке“

Синоћ је, након финалних утакмица, свечано затворен Меморијални турнир у одбојци на песку „Небојша Васовић Васке“, који су, по десети, јубиларни, пут, организовали Млади Шумске. Најбоља одбојкашица Анастасија Шундек – најбољи одбојкаш Владимир Мандић.

Општа је оцена, и публике и учесника турнира, да је 10. Меморијални турнир „Васке“ оправдао очекивања и да је протекао како и приличи јубилеју – десетогодишњици. Задовољни су и организатори, који обећавају још бољи квалитет наредних година.

Завршне вечери одиграно је пет финала. У конкуренцији пионирки најбоље су биле Јована Томашевић и Далила Луиновић. У категорији женских парова у финалу су играле пријепољке Анастасија Шундек и Сандра Меловић против београђанки Мине Батак и Сенке Радаковић, а успешније су биле гошће. У трећем, финалу мушких парова, које традиционално привлачи највише пажње, састали су се Елвир Зуковић и Алдин Зоранић из Новог Пазара и пријепољци Владимир Мандић и Јасмин Хаџифејзовић. Сусрет је, након велике борбе, завршен истим резултатом као и у групној фази, 2-1 за екипу из Новог Пазара. У финалу категорије микс парови Анастасија Шундек и Страхиња Брзаковић савладали су Алдина Зоранића и Тамару Крповић. У категорији тројки Денира Мицановић, Дино Оковић и Алдин Зоранић су били бољи од Тамаре Крповић, Владимира Мандића и Дарка Ћубића. За најбољу играчицу на турниру проглашена је Анастасија Шундек док је за најбољег играча изабран Владимир Мандић.

Играчи истичу да је цео турнир протекао на најбољи могући начин и у духу фер плеја. Организатори су се захвалили спонзорима, публици и учесницима турнира, а успомену на Небојшу Васовића, у чију част се одржава, евоцирали су предсeдник Oрганизационог одбора Данило Вуловић и одбојкаш Страхиња Кубуровић.

 

Подели на мрежама

Повезани чланци