Завршен Рамазански турнир 2019 – Победници фудбалери из Новог Пазара

Завршен Рамазански турнир 2019 – Победници фудбалери из Новог Пазара

После три дана такмичења у дворани Пријепољске гимназије завршен је Рамазански турнир 2019. Пета Рамазанска лига, због лоших временских услова, ове године је претворена у турнир, а све утакмице одигране су у дворани Пријепољске гимназије. На турниру је учествовало 13 сениорских и 22 екипе у млађим категоријама.

Изненађени смо јачином екипа. Публика, која је све три вечери дошла у великом броју, имала је шта да види. Прво место припало је екипи из Новог Пазара, друго место екипи „Апартмани Златибор“ из Пријепоља, док су трећи били фудбалери „Сокера“ из Прибоја. Победничкој екипи припала је награда у износу од 120 хиљада динара, другопласирани су освојили 70 хиљада, док је за треће место награда 30 хиљада динара – рекао је председник Спортског савеза општине Пријепоље Милован Милићевић.

У оквиру Рамазанског турнира ове године одиграна је „Лига будућих шампиона“ у којој су право учешћа имали дечаци 2004. годиште и млађи.

Самим доласком на турнир, сви они су победили. Клинци су се такмичили само по годиштима. Сваки победник по годиштима добио је пехар и медаље. Наградили смо најмлађег играча, који је 2012. годиште, наградили смо и такмичарку из Прибоја која се борила раме уз раме са својим вршњацима – истакао је Милићевић уз напомену да ће наредне године појачати „Лигу будућих шампиона“ јер на њима остаје свет,а у овом случају и фудбал.

За најбољег играча Рамазанског турнира  проглашен је репрезентативац Србије Верољуб Вукадиновић из победничке екипе „Колобау 12“. Најбољи голман Турнира је Драгољуб Минић из „Апартмана Златибор“, док је награда за најбољег стрелца припала Мирославу Цвијовићу. Нагарада за најбољег младог играча отишла је у руке Страхињи Средојевићу из Пријепоља. Специјалана награда за најатрактивнији потез турнира додељена је Емиру Хамзићу који је извео почетни ударац на финалној утакмици. Рамазанска лига у малом фудбалу одржава се од 2015. године током месеца Рамазана под покровитељством општине Пријепоље и општинског Спортског савеза.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *