11 година од емитовања првих вести ТВ Форум

11 година од емитовања првих вести ТВ Форум

Од телевизије која је почела са троје запослених, једном камером, неколико компјутера и импровизованим студијом израсли смо у модерну телевизију са десет запослених који свакодневно надограђују оно што од почетка није било спорно: квалитетно, правовремено и објективно информисање грађана и грађанки Пријепоља и региона. За 11 година избројали смо око 3000 емисија вести са више од 25 хиљада информација које су подсетник на истрајан рад наше телевизије на извештавању о догађајима и питањима битним за живот заједнице.  Представили смо знане и незнане личности које својим радом, знањем, посвећеношћу послу могу бити узор другима…У емисији Вести покретали смо и били подршка хуманитарним акцијама, промовисали успешне и талентоване,указивали на пропусте одговорних.

Да бисмо на том путу и остали, покренули смо кампању за куповину савремене опреме како бисмо производили још квалитетније садржаје. За 36 дана трајања капмање подржало нас је 50 донатора и прикупили смо 278 хиљада динара. Међу донаторима су грађани и грађанке Пријепоља, али и других градова широм Србије, колеге и колегинице новинари, успешни привредници са локала и бројни пријатељи наше куће. Свима њима дугујемо захвалност јер су препознали наш једанаестогодишњи труд и рад.

До краја кампање остало је још 15 дана, а ваша подршка нам је и даље неопходна. Донирати можете на сајту донације.рс или уплатом на наш жиро рачун : 105-2241595-60.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *