Премијера представе „Лепотица и звер“ у петак у Дому културе

Премијера представе „Лепотица и звер“ у петак у Дому културе

“Лепотица и звер” је романтична бајка познатог француског писца Шарла Пероа, са поруком да  је права лепота скривена унутра. Једну од најлепших бајки света редитељ представе Аммар Мешић поставио је на сцену Дома културе вешто комбинујући досадашње цртане и игране екранизације бајке.

Велико ми је задовољство да после годину дана опет радим у Дому културе у Пријепољу одакле сам и ја почео свој професионални успех. Мени је ово једна од омиљених представа и од детињства сам волео да играм или да је режирам. Због тога сам је и изабрао. Мислим да ће са свим ефектима који ће бити у представи то бити један јединствен доживљај пре свега за публику. Што се тиче глумаца они су стварно на прагу да постану професионалци – рекао је редитељ представе Аммар Мешић.

Рад на представи младог глумачког ансамбла траје већ месец ипо дана и сви деле утисак да је сваки тренутак посвећен припреми представе био драгоцен.

Нађа Хаџалић и Лана Мандић истичу да им је пре свега велико задовољство што су се слагале са редитељем и осталим делом екипе и што су све припремиле на време.

Да би представа била уобличена у форму какву је замислио редитељ, неопходан је био и добар тим.

Буквално сам ангажовао сву техничку екипу из Дома културе и мислим да се није одавно догодило да је таква организација на сцени – истиче Аммар и захваљује се сваком члану тима појединачно. 

Како би осетила сву енергију и видела уложени труд, млади глумци Милица Љубојевић, Златан Мустајбеговић, Миња Лучић и Енио Мушкић позвали су публику да дође на представу зато што је ово једна од, по њиховом мишљењу,  најлепших бајки и јединствена прича.

Премијера представе заказана је за петак 16. март у 20 часова, а прва реприза 23. марта у исто време.

Подели на мрежама

Повезани чланци