Бењамин Хаџалић нови директор компаније “Трендтекс” у Пријепољу

Бењамин Хаџалић нови директор компаније “Трендтекс” у Пријепољу

Након пожара који је у јуну захватио конфекцијски погон и део магацина у Коловрату, компанија Трендекс није престајала са радом. На месту изгорелог, подигнут је нови савремени објекат, набављене нове машине и производња се одвија несметано.

Када имате купце са којима имате дугорочне уговоре и сарадњу преко 20 година, онда из године у годину траже од вас све више. Тај процес инвестиција не стаје ни сада. У овој новој конфекцији су нове машине, нови катер, машине за вез .. све је то било изгорело, али смо успели да превазиђемо. Штета је била више од 2,5 милиона евра – каже извршни директор компаније „Трендтекс“ Денијал Козличић.

Обим производње у компанији Трендтекс непрестано расте, захтеви тржишта такође, тако да је неопходно улагање у кадрове, како у производњи тако и самом руководству. Тако је пре неколико дана на место директора дошао инжењер електротехнике Бењамин Хаџалић, који се више од 20 година успешно бавио дигиталном трансформацијом у Немачкој, Турској и земљама региона. Дугорочни план је да се ефикасност производње повећа за 25 до 30 одсто.

Оно што смо ми замислили да урадимо, према нашим дугорочним плановима до 2025. године, су ствари у вези са повећањем капацитета за оптимизацију пословних процеса и за дигиталну трансформацију, што је неминовно да се деси. То је нека примарна ствар коју би требало да направимо – истиче директор компаније „Трендтекс“ у Пријепољу Бењамин Хаџалић.

Компанија  Трендтекс у Пријепољу броји око 400 запослених, а већ у наредној години планира се отварање 80 нових радних места на пословима у предионици и ткачници.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *