АК “Полет” добио вредну донацију од Српског атлетског савеза

АК “Полет” добио вредну донацију од Српског атлетског савеза

Посету Пријепољу председник Српског атлетског савеза  Слободан Бранковић искористио је да Атлетском клубу „Полет“ из Пријепоља уручи вредне поклоне у виду опреме за тренирање, а том приликом највио је и нову донацију.

Донацију у опреми, дар Српског атлетског савеза, Слободан Бранковић је уручио председнику Атлетског клуба „Полет“ Спасоју Петрићу  и тренеру Саву Пушици. Прилику да се се упознају и поразговарају са прослављеним репрезентативцем имали су и млади атлетичари и атлетичарке, којима је опрема и намењена.

Ово је један мали гест Српског атлетског савеза АК “Полет” и његовим члановима. Ту су спринтерице у којима могу да тренирају и да се такмиче као и један део опреме коју су некада користили српски репрезентативци(бермуде, мајице, шотцеви, дресови), чисто да се појединци мало награде за добре резултате и да имају у чему да тренирају. Ми ћемо наставити са донацијама. Гледаћемо да опрему за тренажни процес , а то су пре свега стартни блокови и препоне и доскочиште за скок у вис, Српски атлетски савез након Светског дворанског првенства у Београду наредне године поклони атлетском клубу “Полет” – каже Слободан Бранковић.

Председник Атлетског клуба „Полет“ Спасоје Петрић захвалио се Српском атлетском савезу и председнику Бранковићу на вредној донацији и подршци АК “Полет”.

Ово није мала донација. Опрема ће нам пуно значити за рад атлетичара. Радујемо се новој тренажној опреми коју је председник Бранковић најавио након Светског првенства. Уз нове донације надам се да ће доћи и много бољи резултати – каже Спасоје Петрић.

Атлетски клуб „Полет“ има више од 30 чланова који из године у годину постижу веома добре резултате како на домаћој тако и на иностраној сцени. Овај гест им, како кажу, веома значи. Атлетичари и атлетичарке „Полета“ моћи ће опрему да испробају одмах, с обзиром да су пре неколико дана почели припреме за дворанску такмичарску сезону од које доста очекују.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци