Анри Хубер – Подршка грађанима и грађанкама Пријепоља

Анри Хубер – Подршка грађанима и грађанкама Пријепоља

На e-мејл адресу oпштине Пријепоље стигла је порука подршке за све наше суграђане и суграђанке од Анрија Хубера из Швајцарске који је прошле године проглашен за првог почасног грађанина општине Пријепоље, а том приликом био је и гост Телевизије Форум.

У писму подршке грађанима и грађанкама Пријепоља у овим тешким тренуцима Анри Хубер каже:

“Драги пријатељи и грађани Пријепоља,

Прошле године постао сам почасни грађанин вашег дивног града. Топао дочек који смо том приликом доживели, ја и моја породица, урезао се дубоко у моје срце.

Жалим што не могу, као што сам намеравао, да вас посетим и ове године. Разлог знате. Kорона вирус ме приморава да останем у кућном карантину тако да не могу ни да напустим моју, нити да уђем у вашу земљу. Желим вам да имате пуно снаге и истрајности, и солидарности са вашим болесним и старијим  суграђанима. У мислима сам са вама и надам се да ће ваша дивна општина, са ваздухом који имате и незагађеним водама, помоћи да се заштитите од претње коронавируса.

Шаљем вам моје најсрдачније поздраве.

Ваш пријатељ из Kеница,

Анри Хубер“

Подсетимо, Хубер је први пут посетио Пријепоље у јануару 1993. године током ратних дешавања на просторима бивпше СФРЈ како би понудио помоћ, како материјалну тако и моралну. Од тада Хубер је у Пријепољу боравио пет пута, последњи пут у јулу прошле године када му је поводом дана општине уручено признање за првог почасног грађанина општине Пријепоље.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *