БЕФЕМ: Буди гласна!

БЕФЕМ: Буди гласна!

Овогодишњи, Међународни дан жена, 8. март, БЕФЕМ, пету годину за редом, обележава манифестацијом „БУДИ ГЛАСНА“ која се сели у виртуелни простор. Манифестација је покренута да би се славиле феминистичке иницијативе и акције које су обележиле прошлу годину.

А у прошлој години, у времену пандемије, десиле су се  важне феминистичке ствари, као што су борбе да задржимо послове, сачувамо животе и здравље себе и својих ближњих. „Зато нам је овај Осми март посебно важан, да будемо заједно, за својим компјутерима или телефонима, док пратимо Bring the Noize, да славимо сестринство и заједништво”, истиче се у позиву Бефема за учешће на Фестивалу.

Састанак на Фејсбук страници Бефема заказан је за понедељак, 8. марта од 20 часова. Признања ће бити додељена појединцима и колективима за сјајне феминистичке акције из пршле године а које су допринеле правединијем и бољем свету који нас окружује.

Да подсетимо, Телевизија Форум је прошле године добила признање за медијско савезништво и разбијање медијског мрака на локалу.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци