Бошко Обрадовић у Пријепољу: На листи Двери је некорумпирана нова генерација политичара

Бошко Обрадовић у Пријепољу: На листи Двери је некорумпирана нова генерација политичара

Нова генерација политичара, некорумпирана и без афера, налази се на листи „Пријепољска прича – Српски покрет Двери“. Ово је прилком посете Пријепољу рекао председник странке Бошко Обрадовић, који је дошао да пружи пуну подршку листи за локалне изборе.

На локалне изборе Српски покрет Двери излази самостално, док на репуличким изборима наступају у коалицији са Заветницима. Обе листе су под редним бројем 4.

Наше национално окупљање као државотворна снага, предстваља један сигуран избор за бројне бираче који желе одбрану и очување Косова и Метохије у саставу Србије, који ће бити и који јесу за НЕ санкцијама Русији и НЕ чланству Србије у НАТО-у, који су за значајнију сарадњу и подршку Републици Српској и Црној Гори и који желе очување наших вековних традиција и постојању српског народа и државе у Рашкој области – истиче председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић.

Подржати село и пољопривреду, а не само стране инвеститоре, порука је коју су послали представници Двери из Пријепоља.

Ми само желимо да дамо привилегију и првенство пролаза, а то је управо рурално подручје као што је Пријепоље, то је управо жена која је данас на маргинама живота, то јесте Пријепоље које није само да је неразвијено, него је девастирано. Како ова власт, односно СНС и СДП, гледају на ову средину, говори чињница да Пријепоље нема међу Србима и Бошњацима ни једног кандидата од 250 народних посланика за Парламент у Србији. Они су заборавили овај крај, зато и нема инвестиција и зато су потребне промене – каже народни посланик у претходном сазиву Парламента Борко Пушкић, а како ствари стоје и будућег јединог представника из наших крајева у наредном сазиву, кажу представници Двери.

Ко ће бити савезници Двери након избора?

Ми можемо са свима да разговарамо, али о програму, о плану развоја Пријепоља у наредном периоду и неће бити људи са којима не можемо. Ако се око тога договоримо, можемо са свима да разговарамо и да правимо власт. Али, ако буде прича о подели функција, расподели јавних предузећа и запошљавању партијских кадрова, онда ће Двери остати конструктивна опозиција као што су и до сада били – наглашава Ратко Ракоњац.

Представници Двери истичу да је део њиховог програма и децентрализација Србије, како би локалне самоуправе имале више средстава и овлашћења да руководе буџетом, а не да остане тренутно стање, када добијају само мрвице са државног нивоа. 

Подели на мрежама

Повезани чланци