Бронзане медаље за одбојкаше „Болнице“ и одбојкашице „Просвете“ на Радничким играма

Бронзане медаље за одбојкаше „Болнице“ и одбојкашице „Просвете“ на Радничким играма

На Радничким спортским играма у уторак су почеле елиминационе утакмице, а освојене су и прве медаље и то бронзане. Треће место у конкуренцији одбојкашица припало је екипи „Просвете“ , док су бронзану медаљу у мушкој конкуренцији освојили одбојкаши „Болнице“.

Дванаести такмичарски дан на Радничким спортским играма донео је доста узбуђења. Прву екипну медаљу и то бронзану освојиле су одбојкашице „Просвете“ које су у утакмици за треће место савладале „Србијашуме“, након преокрета, резултатом 2:1 у сетовима. Одмах након њих на терен су изашли и одбојкаши. У сусрету за бронзану медаљу састале су се екипе „Србијашуме“ и „Болница“. Након велике борбе на терену успешнија је била екипа „Болнице“ која је славила резултатом 3:1 у сетовима.

На кошаркашком турниру одигране су две четвртфиналне утакмице. У првом мечу састали су се „МДГ 2“ и „Србијашуме 1“. У веоме неизвесној завршници бољи су били баскеташи „МДГ“ који су славили резултатом 12:11. Ништа мање неизвесно није било ни у другом четвртфиналу у коме су снаге одмерили „Просвета“ и „Ватрогасци спасиоци“. Тесну победу, која им је обезбедила полуфинале,  однели су ватрогасци, а резултат је на крају био 16:14.

Два четврфинална сусрета одиграна су и на фудбалском турниру. Најпре је екипа „МДГ“ савладала „МУП“. Резултат је био 2:0. У другом четвртфиналу „Гранична полиција“ је била убедљива против „ЈКП Лим“ и славила резултатом 5:1. Управо су „МДГ“ и „Гранична полиција“ први полуфинални пар у малом фудбалу на овогодишњим Радничким спортским играма.

Тринаестог такмичарског дана биће познат и први екипни освајач златне медаље. У 18 сати  у мушком одбојкашком финалу састају се „Просвета“ и „МУП“, две екипе које су највише показале на овом турниру. На кошаркашком турниру биће одиграна преостала два четвртфинална сусрета. У 19.30 сати састају се „МДГ 1“ и „Телеком“, док ће пола сата касније снаге одмерити „Трендтекс“ и „Болница“. На фудбалском турниру нас, такође, очекују две четвртфиналне утакмице. У 19.30 сати играју „Железница“ и „Волим добро у људима“, док се од 20.30 сати састају „Ватрогасци спасиоци“ и „Занатлије и остали“.

Подели на мрежама

Повезани чланци