Деца из вртића „Маслачак“ отворила програм обележавања дана Општине Пријепоље

Деца из вртића „Маслачак“ отворила програм обележавања дана Општине Пријепоље

Приредбом и изложбом радова под називом “Знаменитости мога града“ деца из Предшколске установе „Миша Цвијовић“ отворила су програм вишедневног обележавања Дана Општине Пријепоље.  

Стиховима о музеју деца из старије васпитне групе вртића „Маслачак“ започели су приредбу поводом обележавања Дана Општине Пријепоље. Игром и рецитацијама деца су на летњој сцени побрала симпатије и аплаузе публике, родитеља и другара.

Брига о нашим најмлађим суграђанима приоритет је општине Пријепоље и важно је да их подржавамо у њиховом одрастању – истакао је у име локалне самоуправе, заменик председника општине Елвин Бањица.

Свако дело које ћете данас видети, резултат је труда и наше креативности наше деце и њихових васпитача. Овакви догађаји показују колико је важно подржавати и развијати дечије таленте и вештине. Захваљујемо се родитељима на подршци коју пружају својој деци, као и васпитачима Предшколске установе „Миша Цвијовић“ на њиховој посвећености и раду. Драга децо, ви сте наша будућност, наставите да сањате, истражујете и стварате – поручио је заменик председника Општине Пријепоље Елвин Бањица.

Програм и изложба који су деца припремила са својим васпитачицама показује њихову жељу и ентузијазам да учествују у различитим манифестацијама и допринесу обележавању важног датума своје општине.

Поводом обележавања Дана општине, деца из објекта „Маслачак“ представиће своју установу на најбољи начин. Иза нас је пројекат „Знаменитости мога града“ у ком су учешће узели родитељи и деца и показали смо да све те знаменитости постоје због нечега и деца су много тога научила – истакла је васпитачица старије васпитне групе Слађана Меловић.  

Деца из предшколске установе „Миша Цвијовић“ учествоваће и у другим програмима и манифестацијама којима ће ове године бити обележен Дан општине.

Подели на мрежама

Повезани чланци