Душко Марачић, тренер рукометног клуба „Бели анђео“ из Пријепоља изабран је за потпредседника Скупштине заједнице тренера Рукометног савеза Србије

На Скупштини заједнице тренера Рукометног савеза Србије, одржаној 11. јуна у Нишу, изабран је председавајући и два потпредседника Скупштине, од којих је један Душко Марачић, тренер рукометашица клуба „Бели анђео“. О избору је одлучивало 29 делeгата из целе Србије.
Душко Марачић, потпредседник ЗТ РСС рекао је за наш портал да му је част што је изабран на ову функцију. Након 30 година спортског ангажмана, избор за потпредседника Скупштине заједнице тренера Рукометног савеза Србије, свакако је заслужен.
„За мене је ово велико признање, награда за мој дугогодишњи рад у области рукомета. Ја сам присталица струке у свакој области и то ће бити препознатљиво у мом раду у Скупштини “– каже Марачић. Додаје да може да се похвали да у Пријепољу имају 4 тренера у рукомету, а један од њих је Дејан Ћубић који ће у децембру бити полазник семинара за мастер коуч на Европском првенству за жене у Шведској.
Марачић ће на месту потпредседника Скупштине заједнице тренера Рукометног савеза Србије бити 4 године колико му траје мандат.

Далиборка Симовић

Подели на мрежама

Повезани чланци