Едо Садиковић: Останимо кући наредних 15 дана док се све не смири

Едо Садиковић: Останимо кући наредних 15 дана док се све не смири

Пријепољци, имамо само две опције. Пазарци су се шетали пре 10 дана исто ко и ми јутрос. Нажалост, стигла их је тешка мука (види слику деде који тражи своје пријатеље):

Kажу да су се новозаражени у Пријепољу појавили и у нашој највећој фирми из Kанаде.

Сигурни смо да ће директор те фирме поступити као прави Џек и да ће већ од данас послати све запослене на рад од куће.

Kад се може радити по канадском моделу, могу се прекопирати и њихове корона мере.

Један пун кафић заражених или једна пуна фирма заражених су за Пријепоље исто као стадион Аталанте у Бергаму који  је покосио Италију.

Пријепољци драги, од јутрос све зависи од нас. Да ли ћеш изаћи на кратки еспресо и после тога заразити 4 укућана или ћеш остати кући да гледаш филм.

Зависи и од власника кафића и фирми који могу да бирају, да ли да испадну фаце и да затворе на 10 дана док се ово не смири, а не трагичари који ће слати омладину након посла кућама где ће они заразити своје мајке које ће неко лечити у Ужицу (ако буде места).

Зависи од нас јер вероватно већ знате да нас неће спасити Расим који скаче у публику у сред пандемије, ни Вучић и Зиндо, који је само поправио коцкице на ушћу током своја два мандата, ни било који други политичар који вам је нешто обећао.

Неће вас спасити ни Зукорлић који је окупио препуну халу током предизборног митинга.

Знате како то знамо?

Имамо две групе познаника из Новог Пазара и једни су у политици  (јако гласни током предизборне кампање), а друга група нема никакве везе са политиком.

Е, ова друга група наших пријатеља тренутно мртва паде прикупљајући средства преко интернета и позивајући и јецајући у помоћ док ови други (што су при политици) први пут да нису ни реч написали на свом профилу.

Оно што треба да радимо је да:

ОПЦИЈА 1:

Да изађемо напоље, као да вирус не постоји и да за 10 дана читамо наслове и гледамо слике Пријепољаца који леже по ходницима и како нема довољно респиратора.

ОПЦИЈА 2:

Носимо маску увек и да будемо на обавезној дистанци. Ако треба да попричаш са неким, нађите се напољу уместо у затвореном простору.

Да критикујемо будалу која не носи маску. Само нам треба по једна бистра особа у сваком домаћинству како би смирила остале укућане да остану кући и да носе маску (ако баш морају напоље).

Да останемо кући у наредних 15 дана док се све не смири.

Наш једини интерес да допремо до једне бистре особе у сваком домаћинству у општини Пријепоље како не би изгубили наше драге вољене. Ако можеш помози нам и подели ово на свом зиду.

А сви остали који се не проналазите, слободно коментаришите овде испод.

Ех да, не нападајте политичаре у овом посту јер не желимо да се ово претвори у политички коментар. То је узалудно трошење енергије.

Боље да утрошите ту енергију како би убедили бар једну особу да је корона стварно на прагу и само поштују свој део:

Kућа + маска + дистанца

Едо Садиковић

Подели на мрежама
administrator

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *