„Елан“ обрадовао одбојкашице „Трендтекса“

„Елан“ обрадовао одбојкашице „Трендтекса“

Избор је овог пута пао на Женски одбојкашки клуб „Трендтекс“. Руководство Хемиjске индустрије „Елан“, на челу са директором Гораном Секулићем, посетило је одбојкашице „Трендтекса“ на тренингу у сали Основне школе „Владимир Перић Валтер“. Том приликом донирали су им опрему у виду мајица за тренирање, пожелевши им притом доста спортских успеха. Тренингу су присуствовали и челни људи компаније  „Трендтекс“, на челу са Бенјамином Хаџалићем, који су већ годинама генерални спонзор најстаријег женског клуба у Пријепољу, који је честитао фирми „Елан“ на постојању које траје 60 година и захвалио се на поклону. Донацијом је задовољан и тренер младих пријепољских одбојкашица.

Задовољни смо, самим тим што се неко сетио нас и препознао наш рад задњих година. Додуше, и ми постојимо 36 година и они су нам пожелели да трајемо још минимум 60 година, као што су и они до сада. Ми смо њима, такође, пожелели да трају још дуго и да, када год су у могућности, финансирају и спонзоришу неки спортски клуб. Ове године смо ми добили ту донацију и захваљујемо им се на томе  – каже тренер ОК „Трендтекс“ и додаје да је вредност донације око 30 хиљада динара.

У Одбојкашком клубу „Трендтекс“ тренира око 90 девојчица свих узраста, од сениорки до најмлађе групе.

Имамо све селекције, с тим што се такмичимо у сениорској и кадетској конкуренцији.Трудимо се да направимо баланс, да све девојчице играју утакмице, од најмлађих до најстаријих – додаје Денијал Мезилџић.

Одбојкашце „Трендтекса“  се већ другу годину такмиче  у Регионалној лиги Моравичког и Златиборског округа. Након првог дела сезоне налазе се на другој позицији, са великим изгледима да се пласирају у виши ранг такмичења.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци