Емир Ровчанин победник Купа Србије – Порази рукометашица и фудбалера

Емир Ровчанин победник Купа Србије – Порази рукометашица и фудбалера

Викенд за нама поново су обележили атлетичари АК “Полет”, који су се са финала Купа Србије у Сремској Митровици вратили са да одличја. Емир Ровчанин био је први у дисциплини скок увис, док је Маид Прељевић заузео треће место. Рукометашице „Пријепоља“ поразомсу почеле такмичење у Супер Б лиги, а поразе су доживели и фудбалери “Полимља” и “Јасена”.

Члан Атлетског клуба „Полет” из Пријепоља Емир Ровчанин освојио је прво место у дисциплини скок у вис на финалу Купа Србије за старије јуниоре и јуниорке које је за викенд одржано у Сремској Митровици.  До победничког постоља и златне медаље Ровчанин је дошао прескочивши лествицу на висини од 2метра и 6 центиметара. У истој дисциплини још један члан АК „Полет“ Маид Прељевић заузео је треће место са висином од 191 центиметар.

Рукометашице „Пријепоља“ поразом су почели првенство у Супер Б Лиги. У сали Пријепољске гимназије боља је била екипа „Панчева“ која је славила резултатом 23:18. Најефикаснија у редовима Пријепољки била је Сузана Тошић која је постигла 11 голова. Прилику за освајање првих бодова  пријепољске рукометашице имаће већ наредног викенда када гостују екипи „Топличанина“ из Прокупља.

Фудбалери „Полимља“ доживели су пораз у 6. колу Западно-моравске зоне. На стадиону у Хашимбеговића пољу боља је била екипа „Севојна“ која је славила минималним резултатом 1:0. Након четвртог узастопног,а петог овосезонског пораза пријепољски фудбалери су и даље на зачељу првенствене табеле са само једним освојеним бодом. У наредном колу очекује их гостовање екипи „Пријевора“.

Пораз у 6. колу доживели су и фудбалери „Јасена“ из Бродарева. На гостовању у Коњевићима славила је домаћа екипа „Јединства“ резултатом 3:1, иако су голом Ђурђевића Бродаревци повели са 1:0. Након трећег првенственог пораза бродаревски фудбалери пали су на 7. место на табели са 9 освојених бодова. У наредном колу на стадион „Росуље“ долази екипа „Јединства“ из Ужица.

Фото: Српски атлетски савез

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци