Фирми „Аутопревоз-Јањушевић АД“ поверен градски превоз и наредних пола године

Фирми „Аутопревоз-Јањушевић АД“ поверен градски превоз и наредних пола године

Прибојска фирма „Аутопревоз-Јањушевић АД“ обављаће услугу превоза на територији општине Пријепоље и у наредних шест месеци. Уговором вредним око 9.800.000 динара обезбеђен је бесплатан превоз за све грађане и грађанке. 

На јавну набавку јавиле су се три фирме из Прибоја, “Аутопревоз-Јањушевић АД” са понудом вредном 9.755.500 динара, затим “ЕС-Турс ДОО” са ценом од 12.379.152 динара и “Јањушевић ДОО Прибој” која је за услуге градског превоза понудила цену од 8.962.000 динара, али није доставила доказе о испуњености критеријума, па њихова понуда није ни разматрана.

У наредних шест месеци “Аутопревоз-Јањушевић АД на седам линија ће обављати бесплатан превоз. Иначе, ова фирма услуге јавног превоза у општини Пријепоље, обавља од 2008. године, након пропадања локалног пријепољског предузећа „Полимљетранс“.

Претходне три године превоз се води као бесплатан, односно не наплаћују се карте у аутобусу, али се око 20 милиона динара свих пореских обвезника ове општине, потроши на годишњем нивоу за аутобуски превоз. Претходних година често смо бележили и указивали на примедбе путника и путница на услугу превоза.

Подели на мрежама

Повезани чланци