Формиран Привремени орган Општине Пријепоље на челу са Изудином Шантићем

Формиран Привремени орган Општине Пријепоље на челу са Изудином Шантићем

Влада Србије је на јучерашњој седници донела одлуку о распуштању Скупштине Општине Пријепоље  и образовању Привременог органа. За председника је изабран члан Санџачке демократске партије Пријепоље Изудин Шантић. Чланови привременог органа су Предраг Чичић,  Драго Попадић, Александар Вујичић и Станко Кијановић.

Послове из надлежности Скупштине и извршних органа Општине Пријепоље водиће до окончања избора и формирања нове општинске власти Привремени орган који је састављен од пет чланова. За председника је изабран досадашњи први човек Скупштине општине Пријепоље Изудин Шантић, члан Санџачке демократске партије. Остали чланови Привременог органа су: Предраг Чичић из Социјалдемократске партије Србије, из Српске напредне странке Драго Попадић и Александар Вујичић и Станко Кијановић, члан Социјалистичке партије Србије.

Исте одлуке Влада Србије је донела за још 64 града и локалне самоуправе у Србији.

Привремени орган формиран је на предлог Министaрства државне управе и локалне самоуправе, сагласно тренутној политичкој и националној структури одборника и одборница у распуштеној  Скупштини општине Пријепоље.

Подели на мрежама

Повезани чланци