Фудбалери „Полимља“ бољи од Будућности на гостовању у Ариљу

Фудбалери „Полимља“ бољи од Будућности на гостовању у Ариљу

Победом у Ариљу фудбалери „Полимља“ пробили су се на треће место на табели. Исти број бодова има и Слобода из Чачка, са којом ће се пријепољски фудбалери састати у наредно колу.

Фудбалери „Полимља“ остварили су трећу првенствену победу у овогодишњем првенству Западно моравске зоне, прву на гостујућем терену. У оквиру 5. кола савладали су домаћу екипу Будућности из Ариља, које је претходне три сезоне наступала у Српској лиги. Резултат је био 3:0. Двоструки стрелац за „Полимље“ био је Мирнел Хурић u 76. и 84. минуту, док се у 17. минуту у листу стрелаца уписао Ахмед Ровчанин.

Са 10 освојених бодова у пет одиграних утакмица пријепољски фудбалери налазе се на 3. месту на табели. Исти број бодова има и „Слобода“ из Чачка на 4. месту.  Испред „Полимља“, са два бода више, су „Јединство Путеви“ из Ужица и „Савинац“ из Висибабе. Наредног викенда фудбалери „Полимља“ ће у дербију кола дочекати управо чачанску „Слободу“ са којом деле 3. и 4. позицију на табели.

Фудбалери „Јасена“ из Бродарева доживели су трећи овосезонски пораз у првенству Златиборске окружне лиге. У оквиру 4. кола, на стадиону „Росуље“ бољи је био лидер првенства, екипа „Јежевице“ која је славила резултатом 3:0. Са три освојена бода учетири одигране утакмице бродаревски фудбалери су на 10. месту на табели. У наредном колу их очекује гостовање у Ужицу, екипи „Првог Партизана“.

Подели на мрежама

Повезани чланци