Фудбалери Полимља у недељу започињу нову такмичарску сезону у Зони Дрина

Фудбалери Полимља у недељу започињу нову такмичарску сезону у Зони Дрина

Фудбалери Полимља у недељу у 17 и 30, у првом колу Зоне Дрина, дочекују дојучерашњег прволигаша, Јединство из Уба. Пријепољске фудбалере ће водити нови тренер Ивица Цветановски, који је тренерску палицу преузео пре месец дана.

Екипа Полимља је доста измењена у односу на прошлу сезону. Дошло је осам фудбалера, колико их је и отишло, а управа клуба и нови тренер најављују борбу за највиши пласман.

Аднан Мушкић
Аднан Мушкић, потпредседник ФК „Полимље“

Потпредседник ФК „Полимље“ Аднан Мушкић каже да су играчи довођени и због потребе да се замене они који су отишли, али и да су тражена квалитетна појачања према жељама новог тренера.

Полимље ће у овој сезони водити доскорашњи тренер Будућности из Ариља Ивица Цветановски, који је тренерску палицу преузео пре месец дана. Сматра да није било довољно времена да се новајлије добро упознају и уиграју, али каже да су доведена квалитетна појачања и да ће, како сезона одмиче, све боље функционисати.

ivica cvetanosvki
Ивица Цветановски, тренер

Одиграно је шест припремних утакмица против квалитетних противника из виших рангова такмичења, тако да су се у тим утакмицама могли увидети сви недостаци екипе.

Полимље је у припремном периоду савладало Слогу из Пожеге, играло је нерешено са  Јединством Путеви и Пљевљима а поражено је у сусретима са ФАП-ом, Слободом и Јагодином. У недељу у Пријепоље стиже Јединство из Уба, доскорашњи српсколигаш. Утакмица ће бити тешка и неизвесна, каже Цветановски, али ће Полимље ићи на победу.

Прошле сезоне из Зоне Дрина испали су Златар, Будућност и Брезовица а нови чланови су Јединство из Уба, Севојно и ОФК Дивци из Ваљева. Утакмица у недељу почиње у 17 и 30 а најављено је суначано време и пријатних 26 степени.

 

Подели на мрежама

Повезани чланци