Футсалери „ПП 192“ сачували трећелигашки статус

Футсалери „ПП 192“ сачували трећелигашки статус

У последњем колу савладали су директног ривала у борби за опстанак у лиги, екипу „РБ“ из Ваљева.

Футсалери „ПП 192“ победом су завршили сезону у Трећој лиги Запад. Силно мотивисани, они су у мечу одлуке успели да убедљиво савладају директног конкурента у борби заопстанак у лиги, екипу „РБ“ из Ваљева резултатом 6:1. Троструки стрелац за Пријепољце био је Емир Хамзић. Два гола је постигао Страхиња Ранитовић, док се једном у листу стрелаца уписао Алмин Аломеровић.

Иако су до последњег кола стрепели за опстанак у лиги, пријепољски футсалери су на крају дебитантску сезону  у Трећој лиги Запад завршили на високом 6. месту у конкуренцији 12 екипа. У 22 одигране утакмице остварили су скор од девет победа, 11 пораза, док су две утакмице завршили нерешеним резултатом. Посебно импресионира чињеница да су у последњих седам утакмица остварили чак шест победа, што им је омогућило да и у наредној сезони наступају у трећелигашком каравну.

Са друге стране футсалери „Ареса“ нису успели да се домогну баража за улазак у Трећу лигу. С обзиром да нису отпутовали у Шабац, на утакмицу последњег кола Регионалне лиге Запад, сусрет је регистрован службеним резултатом 5:0 у корист домаће екипе „Десетке“. Тако су футсалери „Ареса“ сезону завршили на трећем месту са 39 освојених бодова.

Подели на мрежама

Повезани чланци