Друштво

,

Корона вирус

ЈКП „Лим“: Дезинфекција пријепољских улица

Упркос ванредном стању, Јавно комунално предузеће „Лим“ обавља све комуналне услуге са својим пуним капацитетима, док је плаћање комуналних услуга за старачка домаћинства, у складу са препорукама Владе, одложено.

Јавно комунално предузеће „Лим“ поштује све уредбе и препоруке Владе Републике Србије, а све услуге које обавља ово предузеће, а које обезбеђују нормално функционисање општине, извршавају се пуним капацитетима.

Директор ЈКП „Лим“ Енис Мемишаховић каже да ово предузеће ради са 100% расположивих капацитета на одношењу смећа, прању улица, грејању. Водоснабдевање и испорука топлотне енергије су уредни, а предузете су и мере заштите запослених од корона вируса.

Посебна пажња посвећена је прању и дезинфекцији улица хиперхлорисаном водом, које се свакодневно спроводи.

Један број канцеларијских радника и радница ради од куће, неки су на годишњем одмору, док је у канцеларијама предузећа углавном по једна особа која ради неодложне послове. За плаћање услуга доступан је један шалтер, а наплата дуговања за оне категорије особа чије је кретање забрањено одлаже се до окончања ванредног стања.

Пријаве кварова и све информације везане за водоснабдевање и каналисање отпадних вода, корисници могу добити позивањем Централе на број 712-133 и 712-106 или неког од следећих бројева:

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *