Још једна генерацијa матуранта Техничке школе завршила је своје средњошколско образовање

Већ традиционално, крај школске године ученици и професори Техничке школе обележили су, поред свечане доделе диплома и модном ревијом.
Ове школске  године завршни разред Техничке школе уписало је 92 ученика, али нису сви успели да матурирају у првом кругу, тако да ће морати да сачекају поправни у августу.
„Са крајем ове наставне године, школу је завршило око 65 одсто ђака“, каже директор Техничке школе Небојша Јевтовић. „Нажалост, било је ту оних слабијих ђака који су понављали разред и остали на поправном“, додаје он и нада се да ће сви завршити своје средњошколско образовање у августу за када је заказан поправни.
За ђака генерације проглашен је Никола Дрчелић, који је од 11 – оро ђака који су завршили техничку школу са одличним успехом, једини имао све петице.

„Задовољан сам радом пре свега професора. Достигао сам ниво знања који сам желео, каже Никола који планира да настави да се усавршава на пољу електротехнике и упише Технички факултет у Новом Саду.

Будући средњошколци који још увек нису сигурни шта ће да упишу, директор Јевтовић  препоручује Техничку школу, за коју сматра да је школа будућности.

Ученице текстилног смера показале су своје умеће и креативност на модној ревији. Ревија је била употпуњена и песмом, казивањем стихова и музиком.

Подели на мрежама

Повезани чланци