Како се граде добри људи?

Како се граде добри људи?

Чланови и чланице Организације „Први пут с оцем“, боравили су протеклог викенда  у Каменој Гори. Радили су на поправци сеоског пута, обележавали планинарске стазе, косили и  уређивали простор кампа, играли позоришне представе и учествовали у радионицама… Организација је посвећена афирмацији родитељства и раду на изградњи заједнице добрих људи.

Како се добром вољом и жељом да се допринесе заједници поправља пут и изграђују добри људи показали су деца и родитељи прошлог викенда  у Каменој Гори. Не баве се туризмом. Својски раде на себи да постану бољи људи и родитељи. Родитељи и деца заједно у кампу Ковчица у Каменој Гори. Овако се поправљају путеви и граде добри људи. Без тендера, буџетских средстава, извођача радова… добра воља и жеља да се допринесе заједници, лопате, колица и ноге уместо ваљка… Пут поправљен, љубав према природи и једних према другима на сваком кораку…

Афирмација родитељства и излазак из градске зоне комфора у природу је један од циљева Оргаганизације.

У Организацији не верују да друштво може бити боље политичким  мерама. Верују да до променана доводе само  активни чланови  друштва својим чињењем. Родитељи и деца ове Организације граде бољу заједницу и боље људе.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци