Ко ће чистити снег на пријепољским путевима?

Ко ће чистити снег на пријепољским путевима?

Изабрани су извођачи за услуге чишћења снега и одржавања локалних путева на територији општине Пријепоље у предстојећој зимској сезони. За ову намену, из општинског буџета је одвојено око 6.800.000 динара, међутим, јавна набавка није у потпуности реализована јер за три путна правца није било заинтересованих понуђача.

У наредних шест месеци зимско одржавање путних праваца Пријепоље – Залуг, Пријепоље – Раишњево – Ивање, Коловрат – Сељашница – Рикавци и Лазаревића кућа –Виницка, као и других праваца по налогу надзора у хитним случајевима поверено је фирми  ДOO „Лабуд плус“ из Пријепоља за 2.040.000 динара.  

За чишћење снега на путним правцима Јабука – Бабине (до амбуланте и школе у Горњим Бабинама) затим, Баре – Крижевине – Камена Гора (до амбуланте) и путни правац Бегов мост – Бјелобабе – Каћево до Шумарске куће, у вредности од 3.318.000 динара није било заинтерeсованих понуђача. Јавна набавка за одржавање ових путних праваца је поновљена и трајаће до 18. новембра.  

Путне правце Каћево – Милошев До – Караула – Аљиновићи одржаваће Радња за сечу дрвећа промет и припрему градилишта „Гинко плус“ из Пријепоља  за 1.440.000 динара.  

Централне градске улице чистиће ЈКП „Лим“ које је за ову сезону определило милион динара за набавку соли.

Подели на мрежама

Повезани чланци