Које се улице у Пријепољу затварају током ПП Феста?  

Које се улице у Пријепољу затварају током ПП Феста?  

Током одржавања ПП Феста од 5. до 7. јула у оквиру обележавања Дана општине Пријепоље од доћи ће до промене режима саобраћаја, па ће поједине улице у вечерњим сатима бити затворене за саобраћај, саопштено је из Општинске управе Пријепоље.

За саобраћај ће бити затворене улица Санџачких бригада од ОШ Владимир Перић Валтер до Банке Интеза и улица Нијазије Мусабеговића од раскрснице са улицом Санџачких бригада до раскрснице са Полимском у периоду од 5. до 7. јула у термину од 20 сати до 1 сат после поноћи, као и у недељу 7. јула од 18 сати до 1 сат после поноћи. За саобраћај ће бити затворена и Ћиркова улица, као и “Нови мост” током трајања манифестација.

Такође, биће забрањно паркирање возила на паркингу иза Дома културе у улици Санџачких бригада у периоду од 5. до 7. јула од 9 сати до 23 сата и 59 минута. Током трајања фестивала, за потребе паркирања возила, биће отворено двориште ОШ „Владимир Перић Валтер“. Сви посетиоци своја возила могу паркирати на локацијама иза Пријепољске гимназије, простору поред Дистрибуције, паркингу код Железничке станице и простору код католичке Цркве.

Из Општине Пријепоље апелују на возаче да се придржавају постављене саобраћајне сигнализације и напомињу да ће током трајања фестивала бити повећане мере безбедности услед црвеног нивоа претње од тероризма, те ће бити појачано и присуство припадника полиције и редара.

Подели на мрежама

Повезани чланци