Корона пресек 21. новембар – У Пријепољу 10 новозаражених

Корона пресек 21. новембар – У Пријепољу 10 новозаражених

Други дан за редом Завод за јавно здравље Ужице у Пријепољу је потврдио 10 нових случајева инфекције корона вирусом, од укупно 135 колико је у последња 24 сата регистровано у Златиборском округу. Расте број хоспитализованих у Општој болници у Ужицу.

Са 10 новозаражених, колико је Завод за јавно Здравље Ужице потврдио други дан за редом, у Пријепољу је од почетка епидемије корона вирусом инфицирано 617 особа.

Највећи број новооболелих поново бележи Ужице, где су у последња 24 сата регистрована 32 нова случаја инфекције. Следе Ариље са 21, Прибој са 18, Чајетина са 17, Пожега са 13, Сјеница са 10, Нова Варош са 9, Бајина Башта са 3, док је у Косјерићу регистрована једна новооболела особа.

Од почетка епидемије у Златиборском округу укупно је заражена су 4.471 особа.

Са порастом броја оболелих у Златиборском округу повећава се и број хоспитализованих  у Општој болници у Ужицу, где је према последњим подацима смештено 25 пацијената,  13 их је на интензивној нези, од којих  је 8 на респиратору. У Ковид болници у Kрчагову смештена су 143 пацијента, док је у изплационом одељењу Опште болнице Ужице у Пожеги смештено 15 особа више у односу на претходни дан, укупно 48 пацијената.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *