Ковид 19 у Пријепољу – Још 13 новозаражених у претходна 24 сата

Ковид 19 у Пријепољу – Још 13 новозаражених у претходна 24 сата

Према најновијим подацима Завода за јавно здравље Ужице у Пријепољу је од последњег пресека присуство корона вируса потврђено код још 13 особа, од укупно 64 колико је регистровано у Златиборском округу. У Ковид амбуланти пријепољског Дома здравља у претходна три дана прегледана 242 пацијента.

Са 13 новоинфицираних у последња 24 сата, што је за 8 особa више у односу на недељу, када је вирусом корона у Пријепољу било инфицирано 5 особа и две особе више у односу на суботу, када је регистровано 11 нових случајева заразе,  према подацима Завода за јавно здравље Ужице од почетка јануара у Пријепољу је позитиван тест на Ковид 19 добило 249 особа, укупно 1.623 од почетка епидемије.

Од 64-оро новозаражених у Златиборском округу највише их је у Ужицу – 21,  у Прибоју је у последња 24 сата регистровано11 новоинфицираних особа, док је у Новој Вароши потврђено 6 нових случајева инфекције. Од почетка епидемије у Златиборском округу укупно су заражене 14.809 особа.

У Ковид амбуланти пријепољског Дома здравља у претходна три дана обављена су 242 прегледа, од чега су 64 особе на преглед дошла први пут. Највише пацијената је прегледано у петак, њих 138, у суботу је на преглед дошло 56 особа, док је током недеље Ковид амбуланту посетило 48 пацијената.

Током ова три дана 4 особе су транспортоване у Ковид болницу у Прибоју, где се на лечењу налази 65 пацијената, док је 5 особа упућено у Изолационо одељење Опште болнице Пријепоље где је хоспитализовано 8 пацијената. Укупно се у здравственим установама и привременим болницама Здравственог центра Ужице од последица Ковида 19 лече 342 особе.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *