Летња лига Бродарево 2022 улази у нокаут фазу – у уторак утакмице осмине финала

Летња лига Бродарево 2022 улази у нокаут фазу – у уторак утакмице осмине финала

Летња лига Бродарево улази у завршну фазу такмичења. У понедељак је слободан дан, а након мечева одиграних у недељу позната су имена половине четвртфиналиста, док ће остали бити познати након утакмица осмине финала које се играју у уторак.

Летња лига Бродарево 2022, која се на спортским теренима „Јалија“ одржава 18. пут, полако улази у завршницу. Петнаест екипа, подељених у четири групе, претходних пет дана се такмичило за што бољу позицију на табели, која доноси лакши распоред у финишу турнира.

Првопласиране екипе из све четири групе обезбедиле су директан пласман у четвртфинале. То су „Сутиван“ из групе А, „Минимал“ из групе Б, „Прушка Месопромет Франца“ из групе Ц и „КР Човић“ из групе Д. Преостале четири екипе биће познате након утакмица осмине финала у којима ће се састати другопласиране и трећепласиране екипе из све четири групе. Оне су на програму у уторак 2. августа, а у њима ће се састати: у 19.30 сати „Формат 7“ – „Алианз Топузовић“, од 20.30 сати „Дијамант“ и „Поток“. Сат времена касније састаће се „Харкоми Логистик“ и „Калипсо“, док ће програм у 22.30  затворити „Адбаг“ и  „Амадеус кафе Вила Пљевља“.

У среду 3. августа на програму су четвртфинални сусрети, док ће се у четвртак 4. августа одиграти полуфиналне утакмице. Летња лига Бродарево 2022 се завршава у петак. Најпре ће у 21 сат бити одиграна утакмица за треће место, док ће сат времена касније бити одиграно и велико финале након чега ћемо сазнати 18. освајача једног од највећих турнира у малом фудбалу у региону.

Наградни фонд турнира износи милион динара. Првопласираној екипи ће припасти 400 хиљада, другопласираној 200, док ће трећепласирана екипа освојити 100 хиљада динара. Поражени у борби за 3. место добиће 15 хиљада динара, колико изнози и котизација. Након финала биће додељене и појединачне награде за најбољег играча турнира, најбољег стрелца и најбољег голмана.

Подели на мрежама

Повезани чланци