„Минимал“ и „Сутиван“ финалисти овогодишње Летње лиге Бродарево

„Минимал“ и „Сутиван“ финалисти овогодишње Летње лиге Бродарево

Екипе “Минимал“ и „Сутиван“ финалисти су овогодишњег издања Летње лиге Бродарево у малом фудбалу. Финале је на програму у петак у 22.15 сати.

Након две полуфиналне утакмице које су одигране у четвртак, познате су екипе које ће се борити за титулу победника овогодишње Летње лиге Бродарево. То су „Минимал“ и „Сутиван“. У првом полуфиналном сусрету „Минимал“ је био бољи од екипе „Формат 7“. Резултат је био 2:1. У другом полуфиналу „Сутиван“ је минималним резултатом 1:0 савладао екипу „Прушка месопремет Франца“.

Летња лига Бродарево се завршава у петак кад ће бити одигране две утакмице. Најпре ће се у 21 сат, у утакмици за треће место, састати „Формат 7“ и „Прушка месопромет Франца“. Након тога, у 22.15 сати следи велико финале у коме се сатају „Минимал“ и „Сутиван“. Победничкој екипи следи награда у износу од 400 хиљада динара. Другопласираној екипи ће припасти 200, а трећепласираној 100 хиљада динара. Четвртопласирани тим ће добити 15 хиљада динара, колико је износила котизација. Награде ће добити и најбољи играч, стрелац и голман турнира.

Подели на мрежама

Повезани чланци