Музичка школа концертима за најмлађе обележила Дечију недељу

Музичка школа концертима за најмлађе обележила Дечију недељу

Основна музичка школа Пријепоље је у оквиру Дечије недеље одржала низ концерата за предшколце и ђаке Основне школе „Свети Сава“ у Бостанима. Била је то прилика да ђаци ове школе представе своје умеће свирања и певања и на тај начин подстакну друге да размишљају о упису у Музичку школу.

На концерту који смо забележили, у публици су били ђаци првог и другог разреда из Основне школе „Свети Сава“ у Бостанима. Умеће свирања хармонике, клавира и флауте представило им је неколико ђака пријепољске Основне музичке школе.

Ми смо у оквиру Дечје недеље искористили прилику да најмлађој популацији представимо рад Музичке школе, да се деца упознају шта деца у Музичкој школи изучавају, да се упознају са инструментима, да заједно са њима певају и надам се да су на један леп начин провели боравак у Музичкој школи – истиче директорка Музичке школе ПријепољеДрагана Томашевић.

Аплаузи су потврдили да је мисија испуњена, и да су млади музичари и музичарке оставили позитиван утисак на публику. Млађи хор Музичке школе представио се са дечијим песмама, а у извођењу им се придружила и публика.

Подели на мрежама

Повезани чланци