На 11 изборних листи 23 кандидата и кандидаткиња из Пријепоља

На 11 изборних листи 23 кандидата и кандидаткиња из Пријепоља

Републичка изборна комисија до 23. фебруара прогласила је једанаест изборних листи за парлaментарне изборе 3. априла. Међу кандидатима за народне посланике и посланице у будућем сазиву Народне Скупштине за сада је укупно 23оје Пријепољаца и Пријепољки на пет изборних листи.

У претходна три дана проглашене су још три изборне листе за предстојеће парламентарне изборе, а представници и представнице из Пријепоља се налазе само на листи Бошко Обрадовић – Српски покрет ДВЕРИ – ПОКС – Милош Парандиловић – Патриотски блок за обнову Краљевине Србије. Најбоље је рангиран Борко Пушкић, дипломирани инжењер саобраћаја и налази се на 10. месту. Ратко Ракоњац, дипломирани географ, 73. је на листи, док је студенткиња Миљана Бјелић, 145. на листи. На овој листи је и још двоје кандидата из Прибоја и троје из Нове Вароши. Милош Парандиловић, струковни инжењер грађевинарства из Прибоја, седми је на листи, а дизајнерка Маријана Келовић, 174. Из Нове Вароши на листи су Марко Попадић, саобраћајни техничар, који је на 85. месту, Раде Ракетић, угоститељ на 123. и  Александар Новаковић, машински техничар, 250. на листи.

На изборној листи СУВЕРЕНИСТИ – Саша Радуловић (ДЈБ), Милан Стаматовић (ЗС), др Јована Стојковић (ЖЗС) нема представника из Пријепоља, али је двоје представника из Нове Вароши и то 83. на листи геометар Љубодраг Ковачевић и Ана Софтић, инжењерка просторног планирања која је на 105. месту.

На листи МОРАМО – АКЦИЈА – Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд – Небојша Зеленовић нема представника и представница из ове три општине.

На осам претходно проглашених листи налази се још 20 кандидата и кандидаткиња из Пријепоља.

Подели на мрежама

Повезани чланци