На 53. МОСИ, у Рогатици, Пријепоље ће представљати 110 спортиста и спортисткиња

На 53. МОСИ, у Рогатици, Пријепоље ће представљати 110 спортиста и спортисткиња

Од 13. до 17. јула у Рогатици, у Републици Српској, одржавају се 53. Међуопштинске омладинске спортске игре. Пријепољски спортисти и спортисткиње и ове године на МОСИ одлазе у завидном броју, очекујући велики број медаља.

МОСИ ће ове године окупити око 1800 учесника из 26 општина из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине који ће се такмичити у 14 спортова. У Рогатицу путује 110 спортиста и спортисткиња из Пријепоља, и после домаћина имаће највише учесника. Такмичиће се у девет дисциплина – атлетици, одбојци, кошарци, рукомету, малом фудбалу, одбојци на песку, шаху, планинарству и спортском риболову.

Пријепољски спортисти и спортисткиње последњих неколико година на МОСИ остварују одличне резултате.

Секретар Спортског савеза Пријепоља Елдар Лисица очекује да ће наши представници поновити прошлогодишњи успех остварен у Пожеги, када је освојено 17 медаља.  Лисица највише очекује од атлетичара, одбојкаша и рукометашица, а мисли да и остали имају веома добре шансе за освајање медаља.

Већина учесника ће током трајања МОСИ бити смештени у Рогатици у колективном смештају у оквиру основне школе. Домаћини обећавају богат културно-забавни програм а током трајања Игара биће организовани концерти Партибрејкерса, Легенди, Галије и ОК Бенда. Већина пријепољских спортиста и спортисткиња организовано одлази на МОСИ у среду,  у поподневним сатима.

 

 

Подели на мрежама

Повезани чланци