На великој сцени одржан Летњи концерт фолклорног ансамбла Дома културе

Пред пуном салом наступило је више од 100 чланова и чланица фолклорног ансамбла. Разноврстан програмски садржај који је припремио Фолклорни ансамбл Дома културе одушевио је публику који су непрестано аплаузима давали подршку извођачима. Забележили смо атмосферу пред почетак концерта.
„Чланица сам ансамбла већ 6 месеци, а за овај концерт смо се напорно припремале“, каже чланица Фолклорног ансамбла Дома културе Анастасија Церовић. Њено мишљење дели и Јована Глушчевић. „Веома сам посвећена фолклору и надам се да ћу наставити да играм и када упишем факултет“, додаје она.
Са истим ентузијазмом о игри говори и Сара Кијановић која истиче да нема трему пред наступ.
Публици су се представили и најмлађи чланови Фолклорног ансамбла. Коловођа Аријан Башовић каже да су припреме трајале дуго. „Осећај је невероватан, не могу да опишем колико сам узбуђен и имам трему“, признаје он.
Прикупљени новац од продаје улазница помоћи ће да Фолклорни ансамбл отпутује у пољски град Катовице на Међународни фестивал фолклора као једини представници Србије.
Летњи концерт у Дому културе организован је после седам година паузе, а атмосфера је показала да са праксом одржавања летњег концерта више не би требало прекидати.

Подели на мрежама

Повезани чланци