Наградама и знањем из српског и енглеског језика ђаци „Валтера“ обележили школску годину

Наградама и знањем из српског и енглеског језика ђаци „Валтера“ обележили школску годину

Успесима и знањем из српског и енглеског језика ученици и ученице ОШ „Владимир Перић Валтер“ обележили су и ову школску годину. Запажене резултате и награде освојили су и на републичком нивоу такмичења, а у овом прилогу представљамо вам део ђака који су били успешни на такмичењима из ова два предмета.

Љубав према читању и књижевности, као и упоран рад ученицу 7. разреда Теодору Пулетић довели су до 3. места на републичком такмичењу у књижевној олимпијади.

Редован рад и одлично познавање граматике, помогли су ученици 7. разреда Атији Дикић да на републичком такмичењу из српског језика освоји 3. место. Успешна је била и из енглеског језика из ког је на окружном такмичењу изборила 3. место.

Заједничко учење са сестром Аиши Дикић значило је да уз љубав према језицима освоји 2. место на окружном такмичењу из енглеског језика и обезбеди пласмна на републички ниво.

Ученица 6. разреда Дуња Брашанац велико знање је показала из неколико предмета, а најуспешнија је била из српског језика и билогије из којих је освојила 2. место на окружном такмичењу.

Успешна на више поља ове године је била и ученица 7. разреда Ивона Пузовић, која је освојила 2. место на окружном такмичењу из географије, а након освојеног 2. места на окружном нивоу из енглеског језика учествовала је на републичком такмичењу. Овогодишњи успеси, како су ученице истакле, биће им само мотивација и подстрек да наредне године буду још успешније.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци