Нова година са Деда Мразом у вртићу „Наша радост“

Нова година са Деда Мразом у вртићу „Наша радост“

До Нове године остало је свега неколико дана, па Деда Мраз има пуне руке посла. Данас је посетио вртић „Наша радост“, како би уз песму и игру са малишанима прославио долазак Нове године, али и како би им поделио поклоне.

Уз новогодишње песме и игру, малишани у објекту „Наша радост“ предшколске установе „Миша Цвијовић“ са нестрпљењем су очекивали долазак Деда Мраза. Заједно са добром вилом песмом су га дозивали. И ове године малишани су за Деда Мраза припремили дугачак списак жеља.

Годином на измаку задовољни су и у дечијој установи „Миша Цвијовић“, у којој су реализовали бројне инвестиције и уложили значајна средства.

У објекту „Наша радост“ пресвукли смо гимнастичку салу и опремили централну кухињу. Објекат „Дуга“ је комплетно окречен и хоблован је паркет, такође и објекат „Срце“ у Бродареву је окречен и замењена столарија. Радили смо и на едукацији наших васпитача и васпитачица кроз обуку „Године узлета“ и од септембра сви наши васпитачи су прошли нове основе рада. Желим овом приликом, у име колега и установе да се захвалим родитељима наше деце који су нам увек велика подршка, каои локалној самоуправи и честитам Нову годину свима – рекла је главна васпитачица вртића „Наша радост“ Мевлида Мусабеговић.  

Претходних дана Деда Мраз је у пратњи добре виле посетио и остале објекте предшколске установе, дружио се са децом,поделио поклоне и пожелео да буду још бољи следеће године.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци