Пријатељи акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ обезбедили пригодне поклоне за све учеснике

Пријатељи акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ обезбедили пригодне поклоне за све учеснике

У организацији овогодишње акције „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ поред Форума жена Пријепоља и телевизије Форум свој допринос су дали Туристичке организације Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши и комунална предузећа из ова три града.

Пријатељи акције су и појединци, али и бројне фирме из ове три општине: Расадник цвећа Табашевић, Салон за масажу „Симфони“, Трговина Авдић, хотели Златарски златник, Златарски бисери и Панорама са Златара, Цвећара „Викторија“, Удружење пчелара, „Стилекс“, ресторан „Кањон“, фирма „Емилио Штехер“, предузеће „Браћа Томашевић“, Фризерски салон „Алма“, „Ћатић компани“ са производима бренда „Валц“, сликари Душко Мандић и Драган Нешић, цвећара „Драгана Дивац“ , Дом културе и фирма „Ес комерц“ са својим природним производима бренда „Волим“.

Гласање за најлепши цветни кутак у Акцији „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ организовано је на друштвеној мрежи фејсбук, на истоименој страници. Један лајк представља један глас, а свој глас за најлепшу башту можете дати до петка, 26. јула у 12 часова, када ћемо направити пресек гласова и након чега ваши лајкови неће бити валидни за избор победничке баште.

Свечана додела награда биће у суботу у 12 сати у галерији Дома културе у Пријепољу, а захваљујући пријатељма наше акције, за све власнике и власнице башти припремили смо пригодне поклоне.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *