Одбојкашице “Трендтекса” спремне за нову сезону – Најављују велику борбу

Одбојкашице “Трендтекса” спремне за нову сезону – Најављују велику борбу

Утакмицом против екипе „Црнокосе“ из Косјерића одбојкашице „Трендтекса“ у суботу званично почињу првенство у Међурегионалној лиги Златиборског и Моравичког округа. Амбиције екипе, чији је просек 16 година, јесте пласман међу четири првопласиране екипе, мада не искључују ни борбу за сам врх табеле.

Некада сатандардне учеснице Друге, а повремено и Прве Б лиге, одбојкашице „Трендтекса“ већ пету сезону такмичиће се у Међурегионалној лиги Златиборског и Моравичког округа. Прошлу сезону завршиле су на четвртом месту, иако су имале знатно веће амбиције.

У односу на прошлу сезону екипу је напустило пет играчица. Њихово одсуство покушаће да надоместе девојчице које су прикључене из „Трендтексове“ школе одбојке.

Носиоци игре ове сезоне биће и две петнаестогодишњакиње Лена Љујић и Ива Нисић, које половину свог живота тренирају одбојку. Иако још увек кадеткиња, Лена већ има значајан сениорски стаж. Поносне су што су део екипе која ће наредне године прославити 40 година постојања. Обећавају велику борбу.

А први тест младе одбојкашице „Трендтекса“ имаће већ овог викенда. Најпре ће у суботу, у сали Основне школе „Свети Сава“ у Бостанима одиграти утакмицу против „Црнокосе“ из Косјериће. Дан касније путују у Ариље, где их очекује одложена утакмица 1. кола против екипе „Будућности“.

Опширније о томе шта тренер Денијал Мезилџић и младе одбојкашице Лена Љујић и Ива Нисић очекују у новој сезони погледајте у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци