Одбојкашима „МУП-а“златна медаља на Радничким спортским играма

Одбојкашима „МУП-а“златна медаља на Радничким спортским играма

Радничке спортске игре улазе у саму завршницу. Претходног дана прву златну медаљу на обновљеним играма освојили су одбојкаши „МУП-а“, а након преосталих четвртфиналних дуела комплетирани су и сви плуфинални парови на кошаркашком и фудбалском турниру.

У финалу одбојкашког турнира састали су се „МУП“ и „Просвета“, две екипе које су у претходних 10-ак дана приказали најбољу игру. Иако се очекивала нешто неизвеснија борба , на крају су „муповци“ славили убедљиво резултатом 3:0 по сетовима и тако постали први екипни освајачи златне медаље на обновљеним Радничким спортским играма.

У среду су одиграна и преостала два четвртфинална дуела на кошаркашком турниру. У првој утакмици састале су се екипе „МДГ1“ и „Телеком“. Након 10 минута беспоштедне борбе боља је била прва екипа „МДГ-ја“ која је убедљиво славила резултатом 19:8. Неизвесности није било ни у другој четвртфиналној утакмици у којој су снаге одмерили „Трендтекс“ и „Болница“. Од самог старта „трендтексовци“ су наметнули свој ритам игре што је на крају резултирало прилично убедљивом победом 19:11.

У четвртак, претпоследњег такмичарског дана, биће одигране обе полуфиналне утакмице. Најпре ће у 18 сати у првом полуфиналу снаге одмерити прва и друга екипа „МДГ-ја“, док се пола сата касније, у другом полуфиналу састају „Трендтекс“ и „Ватрогасци спасиоци“.

Претходног дана одиграна су и два преостала четвртфинална сусрета у малом фудбалу. Екипа „Волим добро у људима“ била је убедљива против „Железнице“ што показује и коначан резултат од 10:2. Последњи четвртфинални сусрет, у коме су снаге домерили „Занатлије и остали“ и „Ватрогасци спасиоци“ донео је много више неизвесности. На крају су у полуфинале отишле „занатлије“ који су славили минималним резултатом 1:0. У полуфиналу, које је на програму у четвртак, састају се „МДГ“ и „Гранична полиција“ у 19.30 сати, док ће сат времена касније, у другом полуфиналу, снаге одмерити екипе „Волим добро у људима“ и „Занатлије и остали“.    

Подели на мрежама

Повезани чланци