Отклоњен квар на главној водоводној цеви – вода ће постепено долазити до свих корисника у току дана

Отклоњен квар на главној водоводној цеви – вода ће постепено долазити до свих корисника у току дана

Радници ЈKП „Лим“ успели су да отклоне квар на главној водоводној цеви на  Бјелопољском путу, радећи целу ноћ до раних јутарњих часова. Вода је пуштена јутрос у 6 и 15 и постепено ће долазити до свих корисника јер је потребно време да се потпуно испражњен водоводни систем опет напуни.

Због пуцања главне водоводне цеви на магистралном путу  изнад Каменогорског насеља сви корисници воде  испод места квара нису имала воду целу претходну ноћ, а саобраћај на овом делу пута су регулисали припадници полиције.

Радници ЈКП „Лим“, са потребном механизацијом, реаговали су одмах и ноћ провели на санацији квара и замени дела водоводне цеви.   

Вода је пуштена јутрос у 6 и 15 и постепено ће долазити до свих корисника јер је потребно време да се потпуно испражњен водоводни систем опет напуни.

Из ЈКП „Лим“ подсећају кориснике да два сата након добијања, воду не користе за пиће и апелују на грађане да рационално користе воду за хигијенско санитарне потребе и да не користе воду за заливање вртова,  бетонских и других површина.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци