Почело асфалтирање дела пута од Бара ка Каменој Гори

Почело асфалтирање дела пута од Бара ка Каменој Гори

Почело је асфалтирање дела пута од Бара ка Каменој Гори који реконструишу ужички „Путеви“. У наредним данима биће асфалтирано око половина деонице дугачке 4,7 километара, за чију реконструкцију су обезбеђена средства у овој години.

Машине ужичких „Путева“ су јуче почеле са асфалтирањем дела деонице дугачке 4,7 километара чија реконструкција је предвиђена у овој години, а у наредним данима ће асфалт бити уграђен на око половини овог дела пута. Ову вест је пренео председник Општине Пријепоље Драго Попадић који је рекао да ће након завршетка планираних радова општина издвојити средства за асфалтирање неких од повезаних споредних путева. Попадић каже и да је извесно да ће се у овој години радити водовод за Равне, за који су обезбеђена средства. Наредне седмице ће бити потписан уговор са Министарством за равномерни регионални развој које ће уложити око 16.330.000 динара, каже Попадић и додаје да ће остатак средстава обезбедити локална самоуправа јер је вредност пројекта процењена на око 25 милиона динара.

Радови на асфалтирању дела пута од Бара ка Каменој Гори ће се изводити у наредних десетак дана и неће доводити до дужих обустава саобраћаја на овој деоници, сазнали смо од извођача.

Подели на мрежама

Повезани чланци