Полиција ухапсила шест особа због туче у Пријепољу

Полиција ухапсила шест особа због туче у Пријепољу

Снимци туче, која се догодила у суботу увече, испред угоститељског објекта у Коловрату, преплавили су друштвене мреже и изазвали бројне реакције, а о овом инциденту су известили бројни локални и национални медији. Полиција је привела шест лица којима је одређено задржавање до 48 сати.

Снимци туче, која се догодила у ноћи између суботе и недеље испред угоститељског објекта у Коловрату, преплавили су друштвене мреже и медије. Полицијска управа у Пријепољу је саопштила како су припадници Министарства унутрашњих послова, брзом и ефикасном акцијом, идентификовали и ухапсили шест лица – В. Ш. (1968), С. Ш. (1992), Н. Ш. (1993), Д. Б. (1991), Ђ. П. (2002) и В. П. (2003), из Пријепоља, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање.

Како се сумња, они су око поноћи, испред једног угоститељског објекта, учествовали у тучи у којој је један од њих задобио тешке, а петорица лаке телесне повреде. Лекарска помоћ указана им је у пријепољској болници, а осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву, наводи се у саопштењу.

Подели на мрежама

Повезани чланци