Полицијска управа у Пријепољу обележила Дан МУП -а и Дан полиције

У сусрет својим празницима, припадници Полицијске  управе у Пријепољу  , су  осми пут  организовали су  јавну презентацију својих активности, како би грађанима у неформалном дружењу, приближили свој рад.   Простор око Дома културе у четвртак је био испуњен децом и младима,  грађанима и грађанкама  наше  општине.
На 20.так штандова представљени су пројекти , као што су „Безбедно детињство“, „Зауставимо трговину људима“ , „Полиција у локалној заједници“, Безбедно учешће деце у саобраћају“, као и  опрема, ватрогасна и полицијска возила, што је изазвало велико интересовање пристуних, а посебно најмлађих.  Дружење са најмлађима  је и сврха ове манифестације.
Ово је друга година како Полицијска управа реализује пројекат „Сајам за будућност“, са циљем да подстакне децу и младе да се самоиницијативно укључе у ваншколске активности и дружење,  спорт, уметност … посвете здравим стиловима живота.  Зато је  на своју свечаност позвала, и одазвали су се, спортска удружења и клубови, удружења грађана, извиђачи…
У поподневним сатима одиграна је и ревијална фудбалска утакмица између екипа града и Полицијске управе.
Обелешавајући свој празник, припадници Полицијске управе у Пријепољу у уторак организују акцију добровољног давања крви у сарадњи са Црвеним крстом и Службом за трансфузију крви Ужице. У недељу 19. јуна  положиће цвеће на споменике својих преминулих и  колега  који су изгубили животе решавајуће службене задатке , и посетити њихове породице.

M. Тешевић

Подели на мрежама

Повезани чланци