Пријаве за конкурс за развој пластеничке производње у Пријепољу до 1. априла

Пријаве за конкурс за развој пластеничке производње у Пријепољу до 1. априла

Фондација “Ана и Владе Дивац” у сарадњи са општином Пријепоље расписала је конкурс за доделу бесповратних средстава за развој пластеничке производње на територији општине Пријепоље. Рок за достављање пријава је 1.април ове године.

Kонкурсом је планирана подршка за најмање 23 пољопривредника и пољопривреднице који имају регистровано пољопривредно газдинство на територији општине Пријепоље, са циљем да оснаже породице и да им се омогући економско јачање. Укупна расположива средства по овом конкурсу су шест милиона динара.

Право учешћа на овом конкурсу имају физичка лица, носиоци регистрованог породичног пољопривредног газдинства са територије општине Пријепоље, затим пољопривредници  који  желе да отпочну  или прошире свој посао везан за пластеничку производњу  и пољопривредници који су директно одговорни за припрему и реализацију посла и не делују у својству  посредника.

Помоћ није у новцу  него у роби и подразумева набавку пластеника за биљну производњу димензија 5*15 м и 5*10м. Потенцијални  добитници донације имају обавезу да учествују са сопственим средствима  у висини  до највише 10% укупне вредности донираног пластеника.

Конкурс је отворен до 1. априла, а све детаље конкурса можете наћи на сајту Фондације Дивац и општине Пријепоље.

Подели на мрежама

Повезани чланци