Прикључите се Хуманитарној акцији „Добро се добрим враћа“

Прикључите се Хуманитарној акцији „Добро се добрим враћа“

Хуманитарна акција „Добро се добрим враћа“, коју организују четири девојчице, биће одржана у четвртак, 28. јула у 18 часова, на тениском терену у Винограду. Прикупљена средства су намењена дечијем одељењу и породилишту  Опште болнице Пријепоље.

Време које је намењено за предах од школских и других ваннаставних обавеза, девојчице узраста од 10 до 13 година, решиле су да паметно искористе и учине добро дело. Уз подршку Спортског савеза Пријепоље и спортских радника, покушаће да прикупе што више новца како би заједно обезбедили боље услове боравка најмлађих суграђана у Општој болници.

Ову идеју смо имали још пре две-три године, али тада нисмо били у могућности да то урадимо. Сада смо одлучили да то урадимо и помогнемо болници. Посебан мотив је то што сам баш ја прошле године била на дечијем одељењу и схватила сам да им је помоћ неопходна – каже Нађа Петрић.

Кристина Свичевић каже да ће у акцији учествовати одбојкашки клуб „Плеј волеј“, ФК „Полимље“ и Карате клуб „Еуро“, који ће да се такмиче између себе, док ће каратисти да ураде кате.

Од прикупљеног новца ћемо купити постељине и то ћемо дати дечијем одељењу. Ја сам врло срећна што имам овако добру екипу са којом сарађујем. Ово је прилика да се на један начин забавимо, а на други да помогнемо болници – истиче Николина Несторовић.

Организаторке акције се надају да ће сакупити довољно новца за оно што су планирале, а спонзори акције су Пољопривредна апотека „Агро промет“, дисконт пића „Болеро“ и маркет „Тодоровић“. Хуманитарна акција ће бити организована у четвртак, 28. јула са почетком у 18 часова на тениском терену код мостића „Дуга“.

Девојчице позивaју своје вршњаке, као и све суграђане и суграђанке да им се придруже јер „Добро се добрим враћа“.

Подели на мрежама

Повезани чланци