Оглашена продаја Угоститељско туристичког предузећа „Путник“ из Пријепоља

Оглашена продаја Угоститељско туристичког предузећа „Путник“ из Пријепоља

Агенција за лиценцирање стечајних управника из Београда огласила је продају Угоститељско туристичког предузећа „Путник“ из Пријепоља. Укупна вредност имовине, која је подељена у три имовинске целине, процењена је на 98 милиона 310 хиљада динара.

Пре девет година, тачније у априлу 2010. године, отворен је стечајни поступак над Угоститељско – туристичким предузећем „Путник“ Пријепоље д.о.о. коме припада Хотел у Пријепољу и објекти на Јабуци. Агенција за лиценцирање стечајних управника огласила је прву продају методом јавног надметања коју је поделила у три продајне целине.

Прву имовинску целину чине зграда хотела Милешево,  у Пријепољу са базеном и спортским тереном укупне површине 4.770 квадратних метара, као и опрема, ситни инвентар и моторна возила. Почетна цена је 53 милиона 264 хиљаде динара. Депозит за ову продајну целину је 21 милион 305 хиљада динара.

Почетна цена друге имовинске целине је 30 милиона 165 хиљада динара. Њу чине: Објекат угоститељства –  на Јабуци, девет павиљона на Јабуци, две виле Јабука и Музеј пионира и омладине Југославије у Меморијалном комплексу „Бошко Буха“. На листу су уврштени и намештај и опрема по собама и канцеларијама,кухињска опрема и др.Депозит за другу продајну целину је 12 милиона 66 хиљада динара.

Трећу имовинску целину чини Спомен дом ,,Бошко Буха“ и земљиште, а почетна цена је 14 милиона 880 хиљада динара. Депозит за ову продајну целину је 5 милиона 952 хиљаде динара.

Право на учешће у поступку продаје имају сва правна и физичка лица која након добијања профактуре, изврше уплату ради откупа продајне документације од 30.000 до 100.000 динара зависно за коју се  продајну целину пријављују. Јавно надметање одржаће се  28. фебруара у 12.00 часова у Агенцији за лиценцирање стечајних управника у Београду.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *