Прва овосезонска победа „Јасена“

Прва овосезонска победа „Јасена“

Хет триком Милхада Жиговића фудбалери „Јасена“ дошли су до прве овосезонске победе у првенству Западно моравске зоне. „Полимље“ освојило бод на гостовању у Косјерићу.

Фудбалери „Јасена“ из Бродарева остварили су прву овосезонску победу у Западно моравској зони. У оквиру 5. кола, на стадиону „Росуље“, савладали су последњепласирану екипу „Кеја“ из Чачка резултатом 3:1. Стрелац сва три гола за домаћина био је Милхад Жиговић. Након ове победе бродаревски фудбалери попели су се на 10. место на табели са четири освојена бода колико има има и „Црнокоса“ на 11. месту. Управо ове две екипе састаће се у наредном колу.

Фудбалери „Полимља“ освојили су бод у 5. колу Западно моравске зоне. На гостовању у Косјерићу, одиграли су нерешено 0:0 са екипом „Црнокосе“. Са скором од три победе, једним поразом и једним нерешеним резултатом и 12 освојених бодова пријепољски фудбалери налазе се на 6. месту на табели. Исти број бодова, али бољу гол разлику, имају „Севојно“ на петом, „Јединство“ из Коњевића на четвртом и „Слобода“ из Чачка натрећем месту. Наредног викенда очекује их дуел са другопласираним „Омладинцем“ из Заблаћа.

  

Подели на мрежама

Повезани чланци